Dodano: 2008-02-22 13:43
Dla mnie śmierdzą w każdej postaci, smażone, surowe, kiszone itp. To swoistego rodzaju obrzydzenie, aczkolwiek gdybym nie miał nic innego do jedzenia w ostateczności zadowoliłbym się i rybą.
Dum Deus calculat, mundus fit.
Dodano: 2008-02-22 13:49
Ambitne tematy się tu porusza "ostatnio". Nie mam aż tak ambitnych komentarzy chyba sobie nie pogadam. So..it's a trash.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-02-22 13:56
Wybacz, że tak wyszło ale dyskusje na "poważne" tematy są na całym forum. Przyda się chwilka lekkiego rozluźnienia mentalnego :twisted:
Dodano: 2008-02-22 14:10
Od wybaczania kolego to jest Bóg <jakbyś go sobie nie wyobrażał> albo dziewczyna jak ją wystawisz. Nie ja.
Całe forum mnie nie interesuje, a ten temat tak.
Dodano: 2008-02-22 14:32
| Semjan napisał(a): |
| Od wybaczania kolego to jest Bóg <jakbyś go sobie nie wyobrażał> albo dziewczyna jak ją wystawisz. Nie ja.
Całe forum mnie nie interesuje, a ten temat tak. |
Jak zwykle na posterunku :twisted:
Ale co racja to racja :twisted:
Czas powoli zbierac sie do domu. Weekend zaczyna sie, choc kiepski bo bez Ciebie Przyjacielu. Tak wiec jutro wzniose kielich za Ciebie Bracie i siebie w odbiciu lustrzanym... Za nasze zdrowie i Twoje powodzenie Semjanie...
Wpadne pozniej...
Dodano: 2008-02-22 15:11
U mnie zmienia się wszystko jak w kalejdoskopie.
Też sobie strzelę coś mocniejszego na poprawę humoru ogólnie rzecz ujmując. Oczywiście nie zapominając o kwestii Twego "datowania" Brachu. Mam nadzieję, że szklanka "nie przyklei" mi się do ręki.
W sumie to będzie szaro-bury weekend więc jedyne co mnie czeka, to szansa na wyspanie się.
Dodano: 2008-02-22 17:53
a sobie siedzę i tkwię przed tym cudownie "odmóżdzającym" forum / temacie czy co tam jeszcze odmóżdżającym nazwaliście. jest mi cudownie, już kogę normalnie oddychac i nawet trochę wrzeszczeć na ludzi ^^. proszę o cieplusią kawkę lub dobrą gorrącą herbatkę misie puchate co by gardło trochę rozgrzać, jeśli macie ciągle otwarte ma się znaczyć... :)
Dodano: 2008-02-22 18:09
Gorąca smoła może być?
rozgrzewa, impregnuje, zabezpiecza
Mówię o kawie oczywiście :roll:
Dodano: 2008-02-22 18:32
Semjan widze uprzedzil mnie :lol:
Wracaj Przyjacielu na zaplecze czym predzej... bo sie chlodzi male conieco :wink: Niech goscie dzis sie obsluguja sami :wink: chyba nam wybacza :wink:
Dodano: 2008-02-22 19:26
rozgrzewa, impregnuje, zabezpiecza |
miau... coś dla mnie^^ a my się poobsługujemy sami, bez nerwów, najwyżej trochę zdemolujemy po pijaku pomieszczenie ale, przeciez to nic takiego
Dodano: 2008-02-22 19:33
Właśnie dotarłem z biblioteką :lol: Wyszedłem po nowelkę, a wziąłem cały zbiór opowiadań 8)
Dodano: 2008-02-22 20:35
Ooo w koncu jestes :lol: chodz szybko bo w moim "Harlquinie" watek sie chyba urywa :wink: Daj mi dla odmiany cos rycerskiego... Wyciagaj swoje dwa nagie miecze... Sprobujemy niemieckiej produkcji :wink:
:arrow: Narea - ani mi sie waz demolowac :wink: Chyba nie chcesz potem kawy pod mostem pic :wink:
Dodano: 2008-02-22 20:59
:arrow: Dr.
Stary...wogóle to dzięki za te "5 min. rozmowy" Podreperowałeś mnie. Dobra, koniec gadania :D Zaczynamy picie :) :wink:
Dodano: 2008-02-22 21:15 Zmieniono: 2008-02-22 21:40
| :arrow: Dr.
Stary...wogóle to dzięki za te "5 min. rozmowy" Podreperowałeś mnie. Dobra, koniec gadania :D Zaczynamy picie :) :wink: |
Daj spokoj Stary
Wiesz, ze moj kanal zawsze Twojemu silnikowi remont generalny zrobi :wink:
To co teraz czytamy?
"Wichrowe wzgorza", "Ten obcy", "Rogas z doliny Roztoki" czy moze "Nasza szkape" ? :lol:
W mysl slow Sistersow - I want "MORE" :wink:
Dodano: 2008-02-22 21:36 Zmieniono: 2008-02-22 21:41
Działa Nawalony..ups Nawarony - Alistair MacLean :wink:
Dodano: 2008-02-22 23:34
Pieprzyć szampana, otwieramy Zieloną wróżkę!
Z jakiej okazji :?: :?: :!: Dziś Doktor ma urodziny 8)
Z Tej okazji Bracie...chciałbym nieśmiało życzyć Ci wszystkiego Najlepszego i podziękować Ci szczerze za całokształt Naszej wspólnej znajomości, która opiera się nie tylko na klikaniu po necie ale zdrowym realnym kontakcie.
A do tego w pakiecie masz:
Na urodziny najlepsze życzenia:
po 1- zdrowia dobrego,
po 2 -życia pięknego,
po 3 - smutków niewielu,
po 4 - dojścia do celu,
po 5 - przyjaciół licznych,
po 6 - samych dni ślicznych,
po 7 - uśmiechu na twarzy,
po 8 - dalekich wojaży,
po 9 - błogiego snu,
po 10 - lat życia STU.
Dottore, bądź sobą i bądź wierny swoim przekonaniom. Dzięki nim człowiek nie jest zwykłym numerem statystycznym....
Ściskam
Semjan

Dodano: 2008-02-23 00:43
23 lutego:
1455 roku - umowna data publikacji pierwszej drukowanej książki - Biblii Gutenberga
1945 roku - II wojna światowa: skapitulował niemiecki garnizon w poznańskiej cytadeli - dzień ten uznaje się za datę wyzwolenia miasta
1954 roku - po raz pierwszy podano dzieciom szczepionkę przeciwko polio
2001 roku - ustanowiono Ogólnopolski Dzień Walki z Depresją.
Urodzili się:
1685 roku - Georg Friedrich Händel, niemiecki kompozytor
1883 roku - Karl Jaspers, niemiecki filozof, przedstawiciel egzystencjalizmu
1884 roku - Kazimierz Funk, amerykański biochemik pochodzenia polskiego, autor pojęcia witaminy
1960 roku - Naruhito, następca tronu Japonii
1964 roku - John Norum, norweski gitarzysta zespołu Europe
X?X? roku - Doktor Faustus, polski Wodzirej Decadence Cafe, niebanalny człowiek, dobry Przyjaciel, lek na zło świata.
:arrow: Faustusie - czy teraz już to widzisz, dlaczego właśnie TEN dzień jest taki ważny ?
Jest ważny, bo miały w nim miejsce ważne wydarzenia i urodzili się w nim wielcy ludzie.
Wszystkiego najlepszego :)
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2008-02-23 06:52 Zmieniono: 2008-02-23 19:36
Na privie moi drodzy szczegoly.. Tylko nie dzis. Duzo sie wczoraj dzialo, ale jak widac zyje :lol:
P.S. Przyjacielu, Dzej i Siostrzyczko - nikt nigdy mi nie wystosowal takich zyczen - DZIEKUJE, az lza mi sie zakrecila w oku... Dziekuje raz jeszcze, sciskam, caluje...
OLA, GRZES - kochani jestescie
Dodano: 2008-02-23 07:47
Dzień dobry, z tego co widzę Doktor przeżył kolejną zimę, w związku z czym najlepszego, btw Doktorze nie myślałem, że masz wrogów współczuje i pozdrawiam.
Dodano: 2008-02-23 09:36
Dottore, raz jeszcze w tym speszylastym dniu moc buziaczków (a każdy trzyma w łapce różę) by umilić nieuchronne przemijanie kolejnych minut...dni...godzin...i w tym momencie przypomniał mi się fragment pewnego utworu, który pasuje mi własnie tu, właśnie teraz, właśnie w odniesieniu do Ciebie:
"...jaka epoka, jaki wiek, jaki rok, jaki miesiąc, jaki dzień i jaka godzina kończy się a jaka zaczyna...ja cóż włóczęga, niespokojny duch, ze mną można tylko iść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko"
Wszystkiego Najlepszego Dottore :*
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-02-23 10:32
| Woland napisał(a): |
| Dzień dobry, z tego co widzę Doktor przeżył kolejną zimę, w związku z czym najlepszego, btw Doktorze nie myślałem, że masz wrogów współczuje i pozdrawiam. |
Dzieki kolego, a co do wrogow, kazdy ich ma. Widocznie zbyt dosadnie sie wypowiedzialem w temacie tego smiecia faszystowskiego, ktory niedawno zdechl...Przynajmniej tak mi dano do zrozumienia. Tyle w tym temacie - nie wracajmy bo mi sie nie chce o tym gadac...
:arrow: Nomay - raz jeszcze dziekuje bardzo - caluje :*
Dodano: 2008-02-23 10:35
:arrow: Wczorajszo-dzisiejszy Jubilat
To dobrze że "żyjesz", bo zaczynałem myśleć, że w drodze po kolejne nowelki uszy Ci skutecznie natarli i się zagubiłeś w czasoprzestrzeni 8)
Dodano: 2008-02-23 10:40
No jesteś Dottoro :roll:
A już myślałam, że Cię nie ma :D
Pozdrawiam
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...